Buitenschoolse netBuitenschoolse opvang

Buitenschoolse opvang voor basisschool leerlingen (voorschoolse- en naschoolse opvang) wordt door Het Buitenschoolse Net uitgevoerd bij BSO Hageheld.

Zij zijn in de ochtend voor de VSO geopend vanaf 7.30 uur, de kinderen die voor 8.00 uur binnen komen kunnen lekker mee ontbijten op de BSO. Om 8.30 uur worden de kleuters naar school toe gebracht, de kinderen vanaf groep 3 gaan zelfstandig naar school toe. Dit kan heel makkelijk omdat ze met locatie Hageheld op het schoolplein van de Pius X zitten.

Wanneer de school uit is worden de kleuters door hun opgehaald en komen de kinderen vanaf groep 3 zelfstandig naar de BSO toe. Ze sluiten vanaf 2016 weer iedere dag om 18.30 uur, op dit moment zijn ze op woensdag en vrijdag om 18.00 uur en op maandag, dinsdag en donderdag om 18.30 uur gesloten. Ook in de avond mogen de kinderen mee een warme maaltijd eten bij de BSO, de kosten hiervan zijn € 1,80 per maaltijd.

Tijdens alle schoolvakanties zijn ze geopend vanaf 8.00 uur, voor de kinderen die VSO afnemen zijn ze om 7.30 uur geopend. Sluitingstijden zoals hierboven genoemd.

Voor meer informatie kunt u terecht op de website www.buitenschoolsenet.nl of telefonisch contact opnemen via 0412-405030.